Футболка Гламурний бронік | KRAMATAN Tactical Design

780 грн

Сітка розмірів
Очистити

Опис

Ця футболка виконана в унікальному дизайні, що імітує сучасне тактичне спорядження. На передній частині зображена бронежилетка з деталями кишень, патронних підсумків та інших елементів військового спорядження, які ретельно промальовані. На комірі футболки є напис “KRAMATAN”.
Принт також містить елементи, схожі на знаменитий візерунок, що додає гламурного і люксового акценту до військової тематики. Це поєднання надає футболці унікальний та іронічний стиль, де елементи високої моди інтегруються з військовими атрибутами. Поєднання тактичних деталей і відомого бренду створює унікальний, іронічний дизайн, що привертає увагу своїм поєднанням стилів.

Виготовлена з високоякісної тканини CoolMax® (100% поліестер) та за новою формою крою, що гарантує довговічність виробу. Зручний крій не сковує рухів при активних фізичних навантаженнях та дозволяє відчувати собі комфортно протягом дня.

· Матеріал: популярний та роками перевірений CoolMax.
· Нова модель крою не сковує рухів при активних фізичних навантаженнях та дозволяє почувати себе комфортно протягом дня.
· Надійне нанесення зображення у структуру самої тканини.

Принт стійкий до прання та вигоряння. Колір або відтінок товару може відрізнятися від представленого на фотографії, в тому числі це залежить і від налаштувань монітора вашого пристрою!

Додаткова інформація

Розмір

S, M, L, XL, XXL

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Футболка Гламурний бронік | KRAMATAN Tactical Design”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.