Футболка LEOPARD – Люте полювання | KRAMATAN Tactical Design

580 грн

Сітка розмірів
Урбан
Олива
Койот
Очистити

Опис

Футболка має односторонній великий принт.
У верхній частині розміщено напис “LEOPARD – Люте полювання”, а трохи нижче видно обличчя леопарда. Основою малюнка є танк LEOPARD та лицарська латна рукавиця, що тримає пірнач. У традиції Збройних сил України — це символи перемоги в битві під Оршею, і танкові підрозділи Збройних сил є нащадками українського лицарства доби Середньовіччя. Також розвалений кремль та скелети у вогні й крізь це все можна побачити хижий погляд тварини — самого леопарда який шукає здобич.

Даний принт нанесено на тканину. Це не наклейка, футболку можна терти, прати й розтягувати. Футболка Coolmax® – поліестерове волокно, завдяки своїй спеціальній структурі ефективно виводить вологу з поверхні шкіри й тут же випаровує її зовні тканини. Тканина нашого виробу дозволяє відчувати себе сухим навіть після найважчих фізичних навантажень.

Склад тканини: 100% поліестерове полотно. Колір або відтінок товару може відрізнятися від представленого на фотографії, в тому числі це залежить і від налаштувань монітора вашого пристрою.

Додаткова інформація

Колір

Урбан, Олива, Койот

Розмір

S, M, L, XL, XXL

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Футболка LEOPARD – Люте полювання | KRAMATAN Tactical Design”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.