Футболка БРОНІК Н.З. чорна

780 грн

Сітка розмірів
Очистити

Опис

Ця футболка поєднує військовий стиль і гумор. Дизайн із зображенням бронежилета, заповненого смаколиками замість боєприпасів, підкреслює унікальний стиль. Енергетичні напої, снеки й інші “тактичні” продукти на передньому плані додадуть позитиву в будь-яку ситуацію. Для тих, хто хоче виразити свою індивідуальність із почуттям гумору.

На передній частині зображеного бронежилета з верху можна побачити тематичні патчи та туристичний набір, в патронних підсумків є енергетичні і солодкі напої. Трохи нижче є батончик SNIPER. На лівому боці 9MM`s, а з правого боку SURPRISE Killer у вигляді гранат, на задній частині бронежилета є кишеня з цукром. Сам бронежилет детально промальовані. На комірі футболки є напис “KRAMATAN”.

Виготовлена з високоякісної тканини CoolMax® (100% поліестер) та за новою формою крою, що гарантує довговічність виробу. Зручний крій не сковує рухів при активних фізичних навантаженнях та дозволяє відчувати собі комфортно протягом дня.

· Матеріал: популярний та роками перевірений CoolMax.
· Нова модель крою не сковує рухів при активних фізичних навантаженнях та дозволяє почувати себе комфортно протягом дня.
· Надійне нанесення зображення у структуру самої тканини.

Принт стійкий до прання та вигоряння. Колір або відтінок товару може відрізнятися від представленого на фотографії, в тому числі це залежить і від налаштувань монітора вашого пристрою!

Додаткова інформація

Розмір

S, M, L, XL, XXL

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Футболка БРОНІК Н.З. чорна”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.